Är Brad Castleberry på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

ÄR BRAD CASTLEBERRY PÅ STEROIDER?

Sociala mediers ålder måste vara en av de bidragande faktorerna till varför problem med depression och självkänsla som härrör från kroppsbildsfrågor är så utbredda i dagens samhälle, även för män. Tidigare var kroppsbildsproblem främst en ”tjej” sak eftersom media tenderade att framställa den smala, söta flickan som den perfekta kvinnan, eftersom de flesta skådespelerskor som hade ledande roller såg ut så.

För män hade emellertid även ”pappa bods” ledande roller, och därför fick media det att verka som allt som killar var tvungna att göra var att tjäna pengar, och de var inställda på livet tills sociala medier kom in i vårt samhälle.

Gym-bros laddar idag upp skjortafria foton med sina mycket definierade överkroppar och självmässiga utseende och slutar få hundratusentals följare. Långsamt har den ideala manliga kroppen förändrats från en atletisk kroppsbyggnad till en serietidkaraktär.brad castleberry

Tillräckligt bra, eftersom de flesta killar vanligtvis är på tävling ändå, och därmed räkna att om de träffar gymmet ett tag, kommer de också att få en lurad fysik och visa det för världen att se.

Några månader eller år in, börjar killar inse att att göra deras abs synliga, än mindre att bli lurade, tar en herculean ansträngning. Det hjälper inte att dina sociala medier är fulla av killar som luras till ben som säljer ”program” som får dig att se ut som dem på nolltid.

Det här är otroligt frustrerande. Och snart går det upp för dig; kunde dessa bros använda steroider?

Anabola steroider är ett mycket kontroversiellt ämne eftersom steroider är olagliga. De är olagliga eftersom de har oerhört farliga biverkningar, till exempel död. Icke desto mindre är lockelsen av steroider mycket verklig eftersom de kan hjälpa en att skära ut en grekisk gudliknande kropp som sannolikt kommer att få dig pengar och berömmelse i dagens samhälle.

Som sådant är ganska många människor villiga att göra en affär med djävulen av fåfänga skäl sedan posera på sociala medier som natties (naturals), så att de kan sälja dig produkter och lovar att de får dig att se ut som dem.

Detta är anledningen till att nästan varje steroidanvändare häftar starkt att använda sådana ämnen. Mot bakgrund av dessa avslöjanden undrar du om den beryktade sociala mediestjärnan Brad Castleberry är på steroider? Den här artikeln kommer att försöka bestämma sannolikheten för att Brad Castleberry är på steroider.

LÄSA  Är Thomas Delauer på steroider?Vi kom på!

VEM ÄR BRAD CASTLEBERRY?

Brad Castleberry är en 34-årig amerikansk kroppsbyggare / fitnessmodell som minst sagt är kontroversiell.

Står på 5’10 ”, är Brad cirka 250 pund rå amerikansk muskel och slits till benet. Han bär runt vad som verkar vara mellan 5 och 8 procent kroppsfettnivåer året runt.

Hans fysik är enastående och har hjälpt honom att samla hundratusentals följare på sina sociala mediekonton. Till exempel har han över 750 000 följare på Instagram ensam. Ändå är de flesta av hans följare bara människor som följer honom för att följa tvålopera som är Brad’s liv; mer om detta senare.

Brad föddes i San Diego i en familj av gymentusiaster. Både hans far och farfar var ivrig viktlyftare, och Brad följde efter. Han var en mycket atletisk unge men hade en affinitet för tyngdlyftning. Faktum är att när han fyllde 12 fick han en bänk för lyftning för en present. Ett par månader senare fick hans mamma ett gymmedlemskap.

Där utmärkte Brad sig i sina hissar och kroppsbyggande ansträngningar och tävlade på sin första bodybuilding-show någonsin på bara 19. Även om han inte vann, förde han en mycket imponerande fysik till scenen. Två år senare vann han emellertid Musclemania pro, som är en av världens största bodybuilding-tävlingar och vann sitt pro-kort.

Brad skulle sedan gå med på college, där han ersatte sin kroppsbyggnad för sin andra kärlek, fotboll. Han spelade ett tag tills han missade sin gamla kärlek och gick tillbaka till bodybuilding.

Breds fysik är, som nämnts, ett enastående konstverk. Men han är en av de mest löjliga karaktärerna i bodybuilding cirklar. Denna förlöjelse härrör inte från människor som hatar på sin kroppsbyggnad utan snarare av de upptäckter som Brad drar.

En av de saker som folk hatar om Brad använder falska vikter för att få hissarna att verka imponerande. Nu får vi inte fel; det är ingen tvekan om att Brad är en vansinnigt stark kille. Men att säga att han har en 800 kilos hårbotten, 750 pund deadlift och 700 pund bänk är bara en smäll i ansiktet för faktiska styrlyftare. Om dessa siffror var korrekta skulle de faktiskt vara världsrekord.

Naturligtvis har många människor uppmanat honom för det och utmanat honom att göra dessa hissar på neutrala skäl, dvs. inte i hans gym. Vissa har till och med erbjudit sig att betala för hans flygbiljett, boende och till och med betala honom för sina ansträngningar bara för att se honom utföra sina hissar. En av killarna som föreslog detta till Brad var tidigare fyra-tiden World Strongest Man Brian Shaw. Brad har aldrig accepterat någon av dessa utmaningar, och det är därför de flesta ser honom som falsk.

LÄSA  Är Phil Heath på steroider?Vi kom på!

Så i frågan om Brad är naturlig (nattig) eller inte, antar de flesta bara att han är på redskap eftersom han kan ljuga om vikterna han lyfter, varför skulle han inte ljuga om att han inte är på steroider?

Brad själv har aldrig kommenterat steroidanklagelser, och därmed lämnat oss alla att spekulera.

ÄR BRAD CASTLEBERRY PÅ STEROIDER?

Om du skulle fråga tio personer som känner Brad om han var på steroider, skulle fler än nio säga ja. Trots att han är en kontroversiell karaktär kan vi inte använda spekulationer som faktum om vi inte personligen testar honom för androgena steroider.

Som sådan ska vi försöka fastställa hans sannolikhet för att ha använt anabola steroider genom att jämföra honom med de vanliga tecknen på steroidanvändning, till exempel:

  • Snabba vinster

Detta är det enklaste sättet att berätta om någon är på steroider. Mager muskelmassa är oerhört svår att bygga och tar vanligtvis år att ackumulera dubbelsiffror mager massa av flera skäl.

För det första, för att skapa muskler, måste du äta på ett kaloriöverskott. Detta ger dig inte bara den mycket efterfrågade energin att odla genom dina träningspass, utan också förse din kropp med de näringsämnen den behöver för att göra den muskeln. Om dina ansträngningar lönar sig skapar du en anständig mängd muskler men också fett eftersom du ät mycket. För att bli mager måste du äta vid ett kaloriunderskott så att kroppen äter bort det extra fettet. Tyvärr äter kroppen upp muskelvävnad också eftersom musklerna är dyra för kroppen att underhålla (näringsmässigt).

Således, efter att ha klippt, kommer du att sitta kvar med en anständig kroppsbyggnad, men inte tillräckligt bra för att människor kan ifrågasätta om du är på juicen.

För det andra slutar kroppen att producera muskelbyggande hormoner som testosteron i stora mängder när du fyller 20, och nivåerna av dessa hormoner fortsätter att tappas ju äldre du blir, vilket gör muskelbyggandet så mycket svårare.

LÄSA  Är Simeon Panda på steroider?Vi upptäckte den chockerande sanningen

Anabola steroider kringgår båda dessa problem eftersom steroider är syntetiska versioner av testosteron. Således, när du använder dessa ämnen, går din kropp i ett anabolt tillstånd, som kännetecknas av snabb muskelutveckling och fettförbränning.

Breds omvandling som tonåring är verkligen andra världsliga. Även om han älskar att lyfta, fick han nära 30 kilo mager muskel under en mycket kort period, vilket gör honom mycket misstänkt.

  • Massiva Delts och fällor

Deltoiderna och trapeziusmusklerna är en av de svåraste att utveckla. Det är därför vi vanligtvis blir ödmjuka riktigt snabba när vi ser någon med delts som hotar att hoppa ut ur deras uttag.

För steroider användare är det dock ganska enkelt att bygga dessa muskler. Detta beror på att fällor och delts har den högsta mängden androgenreceptorer i kroppen. Detta innebär att de reagerar mycket bra på testosteron för att stimulera muskeltillväxt.

Brad har ett galen par delts och fällor som är svåra att få utan att få ”hjälp”. De är så utmärkta att hans favoritpose är den av honom som flexar sina fällor. Gissa.

Andra tecken

Brad har också ett dåligt fall av kroppsakne och spolad hud, som är mycket vanligt bland steroidanvändare. Det faktum att han väger mer än Arnold Schwarzenegger i sin premiär hjälper inte heller hans fall.

Dom

Brad har bara för många saker som pekar mot honom som en steroidanvändare. Men som tidigare nämnts finns det inget sätt att bevisa detta annat än att ha testat honom för dessa ämnen.

Ändå, om vi satsade människor, skulle vi lägga våra pengar på att han var på steroider. Men trots den bild han skildrar vill vi tro att Brad är smarta pengar och känner till de dödliga biverkningarna av steroidanvändning. Så även om han kanske har använt anabola steroider tidigare, är chansen stor att han är på legala steroider.

Juridiska steroider är ämnen som härmar de anabola egenskaperna hos faktiska steroider, men inte biverkningarna. De är växt härledda och kan därför säkert användas av alla som vill ta sin kroppsbyggnad till nästa nivå. De är värda att kolla in om det är ditt mål.