Är Dwayne Johnson på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

ANVÄNDER DWAYNE JOHNSON STEROIDER

Dwayne The Rock Johnson, som han populärt kallas, är en av de mest inflytelserika personligheterna i världen. Hans alias, The People’s Champ, talar så mycket om hans inflytande, med tanke på att han har mer än 14 miljoner följare på Twitter och nära 161 miljoner följare på Instagram.

DJ är också inte bara en av de mest eftertraktade skådespelarna i Hollywood utan är också den högst betalda, enligt Forbes 2019. Han har dykt upp i flera Box Office-smash-hits under decennierna. Bland anmärkningar nämns Pain & Gain med Mark Wahlberg, Fast and Furious med Vin Diesel, Baywatch med Zac Efron och Hercules, för att nämna några.

dwayne johnson

Dwayne Johnson är känd för sin charmiga och smittsamma personlighet, men framför allt sin enorma kroppsbyggnad. Skådespelaren-brottaren står på 6ft 4 och väger vanligtvis ungefär 265 kilo ren, mager muskel. När han fortsätter att åldras fortsätter han att bli större och musklerna mer definierade. Detta har lett till betydande spekulationer angående Rock och steroidanvändning.

Innan vi kan fördjupa, låt oss göra det klart att den här artikeln inte är definitiv. Men vi kommer att försöka besvara den allmänt ställda frågan med vår kunskap om steroider. Ps, vi vill inte ha våra åsnor sparkade eller stämda av The Rock.

Låt oss hoppa in och ta reda på om Dwayne Johnson är på steroider.

VEM ÄR DWAYNE JOHNSON?

Det här är förmodligen en icke-brainer med tanke på vilken typ av inverkan denna man har haft på mainstream media. Hur som helst, Dwayne Johnson är en tidigare pro wrestler med WWE, tidigare känd som WWF. Han är en sjutton-tid WWE-mästare (10 som World Heavyweight Champion), en åtta gånger WCW-mästare, två gånger WWF Intercontinental mästare och en fem gånger WWF Tag Team-mästare.

People’s Champ, som han fick smeknamnet under sina brottningsdagar, lämnade brottning för en karriär när han blev en av de mest eftertraktade Hollywood-skådespelarna genom tiderna. Han är också den högst betalda skådespelaren efter att ha samlat cirka 86 miljoner dollar endast i 2019.

Rocken har spelat i många filmer och verkar ha snitit ut en nisch för sig själv. Nyligen har han tagit på sig ledande manliga roller som kräver en övermänsklig kroppsbyggnad. Till exempel spelade han som en bodybuilder i Pain & Gain. 2014 spelade han som Hercules, son till en grekisk gud och en mänsklig kvinna. Nyligen har han medverkat i Fast and Furious-franchisen där han spelar Luke Hobbs, en före detta DSS-agent, känd för sina överlägsna spårfärdigheter, för att inte tala om sin styrka och stridsförmåga. I filmen introducerade han sig en gång som: ”Jag är vad du skulle kalla en iskall burk av jävla.” Tja, säger mycket om killen.

LÄSA  Är Kali Muscle på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

DWAYNE JOHNSON TRANSFORMATION

Under Johnsons karriär som brottare hade han vägt in vid 275. Killen packade lite extra fett, och vem som helst kunde säga att han inte lurades.Men han hade en imponerande kroppsbyggnad.

När han lämnade för att agera, gick han ner flera storlekar och sjönk till under 220 pund. Ordet säger att Dwaynes agenter trodde att hans mindre fysik skulle landa honom fler roller och förhindra den potentiella aktören från att vara typecast.

Men omkring 2010 började han bulka upp och tog på sig mer vilda roller. Till exempel när han spelade Luke Hobbs för första gången i Fast Five var han en legitim 260-pounder. Sedan dess har skådespelaren fortsatt att bli mer och mer bulkig. Inte bara växer han bulkare, utan han fortsätter också att strimlas i processen.

Dwayne spelade till och med en kroppsbyggare i Pain & Gain, en amerikansk mörk komediefilm om musclemen som vill leva den amerikanska drömmen. Det är en underdrift att säga att i denna film såg Dwayne Johnson ut enormt. Det var en ganska betydande omvandling.

Vad som är mer imponerande är att den anmärkningsvärda omvandlingen inträffade senare i hans liv. Han ser bättre ut nu i fyrtiotalet jämfört med sin kroppsbyggnad i slutet av tjugoårsåldern, som ansågs vara det främsta i hans atletiska karriär.

Man kan inte låta bli att undra om Dwayne Johnson har uppnått sin stora, magra kroppsbyggnad genom ren hårt arbete, eller kan steroider ha spelat en roll i denna enorma kroppsbyggnadsmässa?

Dwayne Johnson Gynecomastia

Är du ett brottande fan? Du kanske kommer ihåg att tidigare det året brukade The Rock brottas i en svart t-shirt och svarta svettningar. Detta var ganska ovanligt eftersom han var van vid att bära badstammar, armbågsskydd och knäskydd.

Det tros att skälet till hans olika dräkt var för att han nyligen hade genomgått en operation för att ta bort fettvävnad från runt hans bröstvårta. Denna procedur är förknippad med ett tillstånd som kallas gynekomasti. Som du kanske vet är gynekomasti en av de många biverkningarna av steroidanvändning.

LÄSA  Är Mike O'Hearn på steroider?Vi upptäckte sanningen!

Därför, även om gynoen kan ha orsakats av att använda steroider, finns det också andra orsaker till gynekomasti.

Dwayne Johnson medgav att använda steroider

Lugna Rocky fans. Det är The Rock själv som har tagit fram det kontroversiella ämnet steroider. Under en intervju med MTV medgav klippan att han hade experimenterat med steroider under sina fotbollsdagar på college i sina sena tonår. Enligt den professionella brottaren vände skådespelare, experimenterade han och hans vänner med de prestationsförbättrande drogerna, även om de inte var medvetna om hur farliga de var vid den tiden.

Enkelt uttryckt var det som tonåringar som experimenterade med marijuana eller cigaretter. Även om beteendet är farligt, är avsikten verkligen inte. Sammantaget har Dwayne klargjort att det var en isolerad incident och han har aldrig använt dessa ämnen sedan den tiden. Filmstjärnan insisterade på att de anabola steroiderna inte gör någon starkare och bara skadar ens prestanda.

Dwayne Johnson Genetic Freak

Det är onekligen att Dwayne Johnsons kroppsbyggnad är en av komiker-proportioner. Ärligt talat skulle några superhjältar begära mannens kroppsbyggnad. Vänta lite, såg du mannen i filmen Hercules 2014? Killen såg ut som ett rörligt berg. Allt om honom i den filmen sa halvmänsklig, halvgud.

Och om du såg honom i Pain & Gain, måste du ha lagt märke till hans framstående delts och fällor. Vår enorma steroidkunskap berättar för oss att deltoider och fällor är de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos en individ som använder steroider. Dessa muskelgrupper innehåller betydligt fler androgenreceptorer än andra. Som ett resultat tenderar de att vara väl definierade, mer än andra muskler; det är vanligtvis en av indikatorerna för någon som använder androgena anabola steroider.

Men när det gäller Dwayne Johnson kan man argumentera på annat sätt, med tanke på att han alltid har haft massiva delts och fällor, även under sina brottningsdagar.

Därför, medan du lätt kan tillskriva Dwaynes ikoniska fysik till steroidanvändning, bör du komma ihåg att han kommer från en avstamning av titaner. Rock kommer från en lång rad av stora, kraftfulla människor. Han är en tredje generationens brottare som tillhör Anoa’i-familjen.

LÄSA  Är Brad Castleberry på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

Dwayne Johnson är son till Alan Rocky Johnson, en brottande legende. Han är barnbarn till Peter Maivia, en samo-amerikansk professionell brottare. Andra kända medlemmar av Anoa’i-familjen inkluderar Rousey, Rikishi, Umaga, Yokozuna, Roman Reigns, The Usos och Afa Anoa’i, för att nämna några.

Med det sagt är det inte så svårt att se var han får sin fysiska fysik än livet.

Så är Dwayne Johnson On Steroids?

Dwayne Johnsons kroppsbyggnad är ganska imponerande med tanke på att han är 45 år gammal. Det är därför rimligt att undra om han är på steroider. Som nämnts tidigare har han gjort sin inställning till anabola steroider ganska tydlig. Har han dock övervägt lagliga steroider?

Ett tecken på steroidanvändning är överutveckling i olika områden i överkroppen. Medan Dwaynes överkropp är ganska välbyggd, är hans totala kroppsbyggnad proportionell. Tvärtom tenderar steroidanvändare att ha massiva överkroppar och små midjer. Men det är inte fallet med Dwayne Johnson. Hans muskler är inte alltför fulla eller saftiga och ligger inom det möjliga intervallet.

En annan punkt att tänka på är vaskulariteten. Visste du att den minsta steroidanvändningen får venerna att dyka ut? Men inga fler vener syns på Dwayne Johnsons kropp än det skulle finnas på samma man i samma ålder. När du fortsätter att åldras blir man mer och mer vaskulär.

Diet är en avgörande aspekt när det gäller ens kroppsbyggnad. På grund av Dwayne Johnsons rikedom har han råd att äta mer än 5000 kalorier av högkvalitativ mat per dag, tillsammans med olika kosttillskott enligt hans nutritionist. Filmstjärnan har också tillgång till bästa tränare och kockar som möjliggör honom att få maximal vinst.

Dwayne Johnson har också en solid träningsprogram där han lägger in långa timmar i gymmet; han tränar sex dagar i veckan, ibland två gånger om dagen. Med den typen av engagemang skulle det vara svårt att inte inse fantastiska resultat.

SLUTSATS

Det kommer att bli förvånande om Dwayne Johnson inte är på steroider, till och med lite, med läkarens hjälp, naturligtvis. Å andra sidan kan han använda lagliga steroider.

Men det spelar ingen roll om Dwayne Johnson är på steroider. Hans professionella och personliga prestationer är inte hänförliga till steroider. Om du vet något om mannen, vet du att allt han har åstadkommit har varit en kombination av ren hårt arbete, planering och oändlig viljestyrka.