Är Jeff Seid på steroider?Vi undersökte och fick reda på det!

ANVÄNDER JEFF SEID STEROIDER?

Vill du veta vem som är den yngsta IFBB-proffs genom tiderna? Det skulle vara Jeff Seid. Men föreställ dig inte att det var lätt för Jeff att komma dit. Två gånger var han tvungen att återhämta sig från mycket deprimerande omständigheter som skulle ha kramat nästan alla andra. Jeffs berättelse gör en fascinerande läsning, men om vissa naysayers hade det, kunde hans prestationer inte ha varit möjligt utan steroider.

Så i den här artikeln började vi på en resa för att utforska frågan: är Jeff Seid nattig, eller är han på steroider?

Jeffs bakgrund 

Som sagt, Jeff’s story är en stor historia som surrar av inspiration för massor av blivande fitness- och kroppsbyggande killar. Det var klockan 12 som han först försökte träna. Det hände för att hans föräldrar köpte honom precis vad han behövde för sin 12-årsdag. De bestod av en bänkpress, 30 kg skivstång, 50 kg vikter och hantlar. Han fick också en träningsbok som han fortfarande skatter till denna dag som kallas, tyngdlyftning för dummies.

I början drevs Jeffs intresse för träning bara av att få flickorna att märka honom. Men han blev snart dödligt allvarlig och utbildade synen på att göra träning till kärnan i sitt liv. Det blev en integrerad del av hans liv och en livsstil.

Kom till gymnasiet, och han var överallt, vare sig det var fotboll eller brottning. Han hade till och med drömmar om ett sportstipendium och tycktes på väg att få det. Det var när utsikterna inte kunde se ljusare för Jeff att han led sitt första missöde. Hans främre korsbandsband, även kallad ACL, krossades i sin första fotbollsmatch som senior.

Skadan behövde kirurgi, och Jeff lämnades att känna sig förstörd av rädsla och osäkerhet för sin framtida karriär. Han kastade sig i depression och det krävde en ansträngning för att återuppliva hans motivation.

Jeff vill själv att gå för sin debuttävling. Han gjorde en fantastisk återhämtning bara för att drabbas av ytterligare ett krossande slag när hans ACL blev krossad en andra gång. Det var bara tre månader efter hans första operation. Den här gången kunde ingenting hålla honom tillbaka, och han strävade efter att driva ut all motlöshet och siktade IFBB Pro-kortet. Han skörde en stunner när han lyckades och gjorde IFBB historia som den yngsta bodybuilding professional.

LÄSA  Är Dwayne Johnson på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

Men inte alla har uppskattat Jeffs uppstigning till toppen, med vissa som säger att det hjälptes med steroider. Har Jeff så stulit sig in i människors hjärtan med en lycka som han är naturlig?

TECKEN PÅ ATT HAN ÄR NATTIG 

Beviset för Jeffs nattlighet är ganska bra. Låt oss ta en titt på några av dem och se hur starkt de bygger ett mål mot idén att han använder steroider.

 • Inget tecken på akne – Vissa personer som använder steroider är nästan garanterade att få ett fall av akne. Varför? Steroider fungerar genom att stimulera fler androgena hormoner i kroppen. Men de kan också driva kroppen att producera akne genom att göra dina talgkörtlar att släppa ut mer olja. Detta tenderar dock att köra enligt genetiska faktorer. Om du naturligtvis hade akne som tonåring kan vi förutsäga att användningen av steroider säkert garanterar att du får akne. Så, vad är fallet med Jeff Seid?

Först när du tittar på Jeff under hans år efter tonåring och kroppsbyggande år kommer du att märka att han har anmärkningsvärt klar hud. Du hittar inga bilder av Jeff som visar honom med akne. Ändå som tonåring hade Jeff akne. Detta borde vara ett starkt bevis på att han inte gör steroider.

 • Den perfekta uppsättningen gener – Vi är inte alla lika utrustade med generna för en fantastisk fysik. Vissa killar tycker att det är mycket lättare att nå den önskade destinationen helt enkelt för att de är tur att ha rätt gener. Är Jeff en av dessa lyckliga få? Svaret måste vara ja. Du förstår, att bli stort och luras naturligt är något som kommer hårt och långsamt med tiden. Snabba, explosiva vinster på kort tid? Det är fiktion. Det kommer inte att hända. Det som är nyfiken på Jeff är hur lång tid han lyft, vilket är ungefär 9 år. Om du tittar på hans bild vid 17 års ålder till en nu vid 23, kommer du att upptäcka att vinsterna inte är mycket. Vad detta betyder är att när Jeff började var kroppen redan i bra form med avsaknad av fett och en hel del mager muskel. Detta faktum visar att Jeff måste vara en lycklig mottagare av sina gener.
 • Jeffs egna uttalade stå på steroider – Vissa kroppsbyggare väljer att vara mestadels tyst om var de står när det gäller användningen av steroider, så det är svårt att gissa om de är naturliga eller inte. Jeff gör det dock lätt för oss genom att tydligt ange hans ställning. Han tror att det inte finns någon anledning att använda steroider när det är fullt möjligt att få det estetiska resultatet naturligt. Detta uttalande från Jeff bevisar dock inte att han inte tar steroider. Men hans uppfattning om detta verkar så äkta och djupt personlig att du är benägen att tro på honom. Han medger dock att det kan finnas ett fall att använda steroider om ditt mål är att få samma resultat som sådana berömda Mr. Olympia-namn som Ronnie Coleman och andra. Ändå insisterar han på det hälsosamma alternativet, som han säger borde vara steroidfritt. Om du följer Jeff på sociala medier, du kommer att märka att han får massor av troll påstås att han använder steroider. Jeff svar är aldrig att kjol runt frågan utan att göra ett klart förnekande. Vad Jeff inte berättar för oss är att han förmodligen är lyckligare än de flesta med att ha stora gener, vilket gör det onödigt att använda steroider.
LÄSA  Är Brad Castleberry på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

STEROIDANVÄNDNING LÄMNAR FYSISKA MÄRKEN

Om du använder steroider finns det några fysiska tecken som omedelbart bör ge dig bort.Jeff visar inte dessa drag.

 • Gyno – Kroppsbyggare som använder steroider har vanligtvis det klassiska fallet med gynekomasti. Det är ett tillstånd som gör att du har bröstvårtor som är pekade som en kvinnas tillsammans med lite puffiness. Det åstadkoms av östrogen, det kvinnliga könshormonet, som i sig själv stimuleras av steroider. Jeff har inget sådant tillstånd, vilket är ytterligare ett bevis på att han inte använder steroider.
 • Behåller tjockt hår – steroider kan också orsaka tunnare eller avtagande hår. Som ni kanske märker, Jeff Seid har tjockt hår, vilket verkar slå ut förslaget att han använder steroider.
 • Barnets ansikte ser ut – Jeff Seids utmärkande baby ser något annat ut som borde få dig att tro att han är nattig. Steroidanvändning tar ofta bort kollagenet i huden, så att du ser äldre ut med rynkor. Jeffs utseende trotsar allt detta eftersom han faktiskt ser yngre ut än sina år
 • Serge Nubret – Vi måste ta upp den punkt som har tagits upp av många kritiker, mot Jeff Seid. Kritiken går i grund och botten på detta sätt: att Jeff Seid har samma statistik som den otroliga Serge Nubret, en ruvande herr Olympia-mästare. Serge Nubret var allmänt känt för att använda PED: er (medicin för prestationsförbättring), inklusive steroider. Detta stod för hans fantastiska kroppsbyggnad som var fri från fett och rivande mager muskel. Inget sätt någon kommer att få den fysiken naturligt, säger kritikerna, och Jeff Seid har samma fysik.
 • 6 fot hög
 • 200 kg vikt
 • 18 tum i armtjocklek
 • 6% av kroppsfettet
LÄSA  Halodrol: The Complete Guide to 2019

Men kritiken är kort på fakta eftersom Jeff och Serge inte har samma kroppsbyggnad. Serge Nubret kommer in i en mycket större storlek än Jeff, vilket gör denna kritik mot Jeff död vid ankomst.

Bortsett från alla ovanstående fakta som pekar på Jeff Seids som inte är förknippade med steroider, har han klar hud och ingen fråga om uppblåsthet eller vattenretention.

Innan vi drar slutsatsen att allt detta är ett bevis på att Jeff är 100% nattig, låt oss titta på möjligheten att han använder steroider.

Varför han kunde använda steroider 

På baksidan, har vi något som tyder på att Jeff inte är nattig?

 • Spolat ansikte – detta är en sak som vissa säger att du inte kommer att se i Jeff. Men om du iakttar mer noggrannhet, kommer du att se fall när hans hud ser ut här antingen på scenen eller i slutet av tävlingarna. Detta tillstånd kan orsakas av steroider som ett resultat av den högre temperaturen och blodtrycket som den inducerar hos användaren.

Annat än detta finns det inga andra tecken som tyder på att Jeff Seid tar anabola steroider.

DOM 

Så vad är slutsatsen?

Man är benägen att tro att Jeff inte använder steroider baserat på vad som verkar vara hans frittalande motstånd. Men man kan inte ignorera möjligheten att han använder legala steroider, vilket kan ge resultat lika lysande.