Är Mike O’Hearn på steroider?Vi upptäckte sanningen!

ANVÄNDER MIKE O’HEARN STEROIDER?

Det är inte varje dag när du stöter på någon och tänker, ”Jag tror att han har allt.” Men när det gäller Mike O’Hearn kommer tanken att komma över dig. Det felfria håret. Högarna av dollar stannade bort från hundratals fotograferingar och år av TV. Det ut-och-ut-slottet i solbelyst södra Kalifornien. De lojala huskierna som följer med honom till gymmet och springer på löpbandet bredvid honom och verkar aldrig tappa. För att inte nämna det självnöjda smirket i alla bilder på sociala medier.

Men om du hade Mike sin kroppsbyggnad, skulle du antagligen smörja hela dagen. Här är varför. Vid 46 år gammal är 6ft 3 O’Hearn en stenhård 262 pund utsökt formad muskel, strimlad till en helårs kroppsfettprocent på sex.

mike o'hearn

Men för alla gåvor som livet har gett Mike O’Hearn, kan vi bara dödliga ta tröst i det faktum att vi vet hur han fick sina muskler och vad han gör för att upprätthålla dem, eller hur? Tvärtom, Mike O’Hearn svär av allt som är heligt för honom att han alltid har varit naturlig.

Men när fans skulle höra det, vänder de sig bort i vantro. De tar till anslagstavlor och skriker skitsnack.

Hur som helst kan en objektiv person bara undra, vad är det? Följaktligen har vi satt samman det här stycket för att hjälpa dig att svara på frågan, ”Är Mike O’Hearn på steroider?

Innan vi kan börja vår diskussion, låt ’få något ur vägen.

Vi har inget sätt att definitivt bestämma att Mike O’Hearn är på steroider. Som sådan är informationen som tillhandahålls här bara spekulativ. För det andra tillåter vi inte användning av steroider och är inte på något sätt mot steroidanvändare. Följande artikel är endast avsedd för information.

VEM ÄR MIKE O’HEARN?

Mike O’Hearn, född Michael O’Hearn, är en amerikansk skådespelare, kroppsbyggare, personlig tränare och fitnessmodell som kommer från Kalifornien. På grund av Mike fysik har han vunnit den mycket eftertraktade Mr. Universe-titeln sju gånger. Han är också en kraftlyftningsmästare och har vunnit priset för årets fitnessmodell. Dessutom har han varit med på mer än 500 magasinomslag och publikationer.

Fitnessmodellen har gjort betydande framsteg inom filmbranschen och framträder som gladiatoren ”Titan” på omstart av den amerikanska gladiatorn 2008. Ännu bättre var han den enda individen som spelade som gladiator på både originalet (1989-1996) som Thor och tv-serien 2008. Han har också uppträtt i många filmer.

LÄSA  Är Simeon Panda på steroider?Vi upptäckte den chockerande sanningen

Vid 14 års ålder tävlade Mike i naturliga bodybuilding-utställningar. Han vann Mr. Teenage Washington i denna ålder med en höjd på 5’9 ” och vägde 172 pund på scenen. Under de kommande två åren gick puberteten full gas och såg barnet växa till 6’2 ” och fick ett otroligt 100 pund.

Mike O’Hearn är grundaren av Power Bodybuilding, ett fitnessprogram som syftar till att bygga både styrka och hypertrofi, tillsammans med estetik.

Om du trodde att hans muskel bara är för show, är O’Hearn skicklig i Jet Kun Do och infördes i Judos Master’s Hal of Fame 2014.

Kan Mike O’Hearn vara naturlig?

När Mike var 16 år vägde han 270 pund. Som sådan har han varit hånad hela sitt liv med anklagelserna om att ha varit på steroider. Enligt fitnessmodellen var han alltid samma vikt, men det han lärde sig att göra bäst var att fälla ut fettet medan han behöll sin muskel.

Så snart O’Hearn först dök upp på skärmen som Thor, kollegor och resten av världen kunde inte låta bli att undra om han var på steroider. Senare medgav de flesta av hans kamrater att han använde steroider, men Mike insisterade alltid på att hans vinster var helt naturliga, även om han fortfarande var större och starkare än sina samarbetade kollegor.

Mike O’Hearn har aldrig flunkat ett test

Ja. Och han har antagligen tagit så många urintester som han har selfies. Till exempel, innan Gladiators startade om, utsatte NBC honom för ett drogtest. Dessutom har han tagit många tester för de naturliga bodybuilding-tävlingarna som han har deltagit i, och ingenting dykte upp. Dessutom har vissa bodybuilding- och styrlyftförbund som han tävlat i gått den extra milen att utsätta honom för ett polygraf (lögn-detektor) test.

KAN JAG SE UT SOM MIKE O’HEARN NATURLIGT?

 

Naturen ger upphov till freaks med måttlighet. Till exempel har vissa människor begåvats med anmärkningsvärd muskelbyggande genetik. Flex Wheeler hade till exempel en unik mutation som fick honom att ha myostatinbrist. Myostatin är ett protein som hämmar muskeltillväxt.

Som ni kan föreställa er, kan någon som upplever denna mutation troligen bli knekt bara genom att göra ögonkontakt med uppsättning vikter. Ett annat exempel är den muskelbundna belgiska Blue Cattle, som lever med myostatinbrist.

LÄSA  Är Kali Muscle på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

Andra Mr. Olympia storheter som Phil Heath, Arnold Schwarzenegger, bland andra, är kända för att ha överlägsen kroppsbyggande genetik. Dessa är killar som inte bara blev stora av att lyfta vikter och ta steroider utan är genetiskt begåvade freaks av naturen.

Kolla in det här fotot av Phil Heath innan han började cykla.

Som sagt, vi tror att Mike O’Hearn passar i kategorin individer som är genetiskt begåvade för kroppsbyggande. Bilden nedan visar Mike när han var 14 år gammal.

Det är rätt. 14 år gammal. Och glöm inte att han vägde 270 kilo vid 16 år. Kolla in hans freaking biceps. Det skulle vara bättre om vi kunde hitta ett foto av honom kl 14 i en avslappnad frontposition. Jag slår vad om att han verkar 10 gånger större än vad han gör i den här posisen. Ab-ställningen gör att någon med låg kroppsfett verkar mager än vanligt.

Hur som helst, att vara så knekt vid 14 år är ganska anmärkningsvärt.

Mike O’Hearn stannar rippade året runt

Majoriteten av Mike kritik motiverar vanligtvis deras Mike O’Hearn beror på anklagor om steroider genom att påpeka att en 50-åring inte kan stanna lurad hela året.

Men alla som vet något om träningsvetenskap kommer att säga att allt du behöver göra för att upprätthålla ett 6% kroppsfett året runt är att äta underhållskalorier.

Vad betyder det ens? Tja, om din BMR var 2000 kalorier, och du åt det exakta antalet, eller under varje dag, skulle du inte bli fet. Detta innebär att du rippas året runt.

Föreställ dig nu hur snabbt Mike metabolism är. Han väger 247 pund och är väldigt aktiv, lyfter, judo, springer, jet kun gör osv. Därför behöver han inte svälta sig själv för att bibehålla den halten av magerhet.

Mike O’Hearn Power Bodybuilding

Mike O’Hearn har bodybuilding till en vetenskap, åtminstone för vad som fungerar för honom. Följaktligen har han tagit fram ett system där man kan bygga storlek och styrka genom att möta kraven och estetikatletens behov.

Hans system innebär att lyfta tunga vikter för några reps, men fler uppsättningar. Enligt Mike är hans träningssystem den främsta faktorn som har bidragit till hans fantastiska fysik. Kort sagt, Mike har lärt sig att tappa fett medan han behåller sin muskel, även när han är redo för en tävling.

LÄSA  Är Brad Castleberry på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

Mike O’Hearn Testosteron

En mans testosteronnivåer sägs minska med 1% varje år efter 30 års ålder. Därför för Mike skulle det ha minskat med 20%, vilket är en minimal mängd. Sådana fluktuationer i dina testosteronnivåer kommer inte att göra någon skillnad för din totala massa. Individer tar naturliga testosteronförstärkare som spikar sina T-nivåer med upp till 30%, och de upplever inga uppenbara förändringar när det gäller muskeltillväxt. Detta beror på att du behöver en enorm topp eller minskning av testosteronnivåer för att se skillnaden i din muskelstruktur.

Vad betyder allt detta?

Det är vetenskapligt möjligt för Mike O’Hearn att upprätthålla sin muskel naturligt. Men när han är över 65 kan vi förvänta oss att hans muskelvävnad kommer att krympa lite om han fortfarande lyfter eftersom hans nivåer av gratis testosteron kommer att vara nästan hälften av vad de var när han var 25.

INGA SYNLIGA TECKEN PÅ STEROIDANVÄNDNING

Mike O’Hearn har ingen av följande tecken på steroidanvändning.

  • Skallighet
  • Acne
  • Vattenretention
  • Uppblåsta muskler
  • Spolad hud
  • Stora, oproportionerliga fällor och delts
  • Galen vaskularitet

Hår

Mike O’Hearn har fått ett bra hårstrå på honom. Men med tanke på att han är 50 år gammal om han använde steroider under de senaste 30 åren är det nästan omöjligt att han skulle ha den mängden hår kvar på honom.

vascularity

Mike är vaskulär, men han är ingenstans så vag som han vore om han var på steroider.

När du åldras producerar din kropp mindre kollagen, vilket resulterar i tunnare hud. Ju mer känslig din hud, desto mer vaskulär blir du. Steroider minskar också kollagen.

Därför är en 50-åring som är en massiv kille med extremt lågt kroppsfett och är på steroider lika med någon med freaky vaskularitet. Vilket inte är fallet för Mike O’Hearn.

SLUTSATS

Ingen håller med om det faktum att Mike O’Hearn ser ut som en dröm, och det är otänkbart att han skulle vara nattig. Men om det inte finns något som tyder på att han är på steroider, så finns det ingen anledning till varför du ska anklaga någon för att ha varit på steroider.

Därför är vår dom att Mi9ke O’Hearn är naturlig.