Är Phil Heath på steroider?Vi kom på!

ANVÄNDER PHIL HEATH STEROIDER?

Förutom att ha vunnit den mycket eftertraktade Mr. Olympia-titeln sex gånger i rad sedan 2011, har ”The Gift” Phil Heath också flera imponerande utmärkelser på hans CV. Om du inte visste det, Phil heath har nu binds med utan tvekan den största kroppsbyggaren genom tiderna, Arnold Schwarzenegger när det gäller Mr. Olympia vinner. Dessutom vill Phil gå ner som historiens mest framgångsrika kroppsbyggare genom att sätta Herr Olympia-guldet ihop tio gånger.

Det finns inget tvivel om att de som tävlar på Olympia-scenen är massmonster. Men Phil Heath är i en egen liga. Han liknar ett vandrande muskeldiagram som lyfts upp från väggen i ett biologiklasserum. Han ifrågasatte vid den sista Mr. Olympia på 248 pund, en proportionerad knut av utbuktningar på platser där de flesta män aldrig har drömt om utbuktning. Muskelbuntet är cinched i en 29-tum midja.

phil heath

När Heath flexar, blåser han upp, som en krusad blåsfisk. Lårens framsida liknar något som en ballongkonstnär med hundratals ballonger kan skapa. Att jämföra armarna med knutna ek är en underdrift. Phil: s relativt smala axlar, som en gång var en nackdel, är stora utsprång av delts och fällor, nästan skapar en 3D-effekt. Hans rygg; en lättnadskarta över obegränsad topografi.

Människor går ibland upp till Phil Heath, bara för att röra vid honom, som om de är osäkra på om han är en man eller en maskin. Som man kan förvänta sig är 99,9% av dem som undrar hur någon kan uppnå en sådan kroppsbyggnad. Följaktligen finns det en fråga i nästan allas sinne, ”Är Phil Heath på steroider?”

Låt oss dyka in och ta reda på det.

varning

Innan vi kan gå vidare, låt oss få något ur vägen. Vi har ingen som helst koppling till Phil Heath och har ingen avsikt att främja eller förtala individen. Oavsett information som presenteras här är rent spekulativ, allmän kunskap och är enbart för informationsändamål.

VEM ÄR PHIL HEATH?

Phil Heath är en amerikansk professionell kroppsbyggare som tävlar i International Federation of Bodybuilding Professional League (IFBB). Han är en sju gånger herr Olympia mästare, en trofé som han först vann 2011 efter att ha besegrade sin mentor Jay Cutler. År 2018 förlorade Phil titeln till Shawn Rhoden.

Phil Heath har 3,2 miljoner följare på Instagram, 340 000 på Twitter, en global fanbas och en ständigt växande portfölj av muskelmagasinomslag. Phil tävlar i endast en tävling varje år (Mr. Olympia). Han tillbringar den återstående biten av året, håller sig i form och flyger över hela världen för utseende och konferenser. Phil Heath har 12 sponsorer, leds av ett tilläggsföretag känt som Ultimate Nutrition . Enligt hans agent tjänar han mer än 1 miljon dollar varje år. Dessutom gör hans 5 miljoner nettovärde honom till en av de rikaste kroppsbyggarna någonsin.

LÄSA  Är Kali Muscle på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

Phil Heath är inte som de andra Mr. Olympia’s. Han växte upp i Seattle och spelade basket. Han spelade tillsammans med Jamal Crawford i 1998 State State Team på Rainier High School. Då var Phil en rippad 5’9 ”, 175-pund. Han erbjöds ett stipendium för att spela college basket för University of Denver.

Efter högskolan letade han efter ett annat atletiskt utlopp, som han hittade i bodybuilding. Han höjde upp till 200 kilo och började vinna regionala bodybuilding-tävlingar. Phil fick genetiskt överlägsna kroppsbyggande gener.

 • Långa fästen för symmetri
 • Smala leder
 • Stora muskelbukar för utbuktningen

Som ett resultat fick han smeknamnet ”The Gift”. År 2005 hade Phil börjat professionell bodybuilding och 2008 kvalificerade han sig för att delta i Mr. Olympia.

Phil Heath Stats

 • Höjd: 5 ft 9
 • Tävlingsvikt: 240 pund.
 • Vikt utanför säsongen: 275 pund.
 • Tävling Kroppsfett: cirka 3%

mätningar

 • Vapen: 22 tum
 • Ben: 32 tum
 • Kalvar: 20 tum
 • Hals: 18,5 tum
 • Midja: 29 tum

Phil Heath tävlingshistoria           

När det gäller professionell kroppsbyggnad kan väldigt få kroppsbyggare konkurrera med Phil Heaths karriär. Av mitt huvud kommer bara ett par att tänka på; Jay Cutler och Dexter Jackson, som båda har besegrat.

Följande är några av Phil Heaths karriärhöjdpunkter.

 • Olympia (2011-2017)
 • 2006 Herr Colorado
 • 2006 New York Pro
 • 2008 Ironman Pro
 • 2011 Sheru Classic
 • 2012 Sheru Classic
 • 2013 Arnold Classic Europe

 

Phils första amatörshow var 2003, och 2005 hade han vunnit NPC USA och fått pro-status. När hans yrkeskarriär fortfarande var ung såg Jay Cutler Phils potential och beslutade att mentorera honom. Lite visste Jay att det är Phil som gjorde dethrone honom.

Phil Heaths Olympia-regeringstid var utan tvekan en stenig resa.

Även om fans ursprungligen var glada över att se honom överträffa sin mentor, förblev känslorna inte senare i hans karriär.

Ett år efter att ha vunnit Olympia, utmanade Kai Greene Phil och tog så småningom en kontroversiell andraplats. Händelserna skulle utvecklas på liknande sätt under 2013 och 2014. Polemiken blev så mycket värre på grund av Phils föränderliga fysik. Phil’s form var inte lika imponerande som under hans första uppträdanden på Olympia. Dessutom blev hans tarm större.

LÄSA  Är Simeon Panda på steroider?Vi upptäckte den chockerande sanningen

Fans var också trötta på monotonin att se samma person vinna varje gång. Medan 2015 och 2016 båda var anständiga år för champsbyggaren, skulle 2017 visa sig vara annorlunda. År 2018 hävdade den nuvarande mästaren Shawn Rhoden Phil Heath. I det som verkade vara en tävlande tävling vann Rhoden kanten över Phil med en estetisk och symmetrisk struktur. Även om Phil hade mer muskelmassa än Shawn, var hans midja bredare och tarmen ur kontroll.

Phil tar för närvarande en liten paus från tävlingen och förväntas göra ett comeback 2020.

Phil Heath Diet

Den sju gånger Herr Olympia äter sex eller sju måltider varje dag. Även om han är skild, har han en flickvän, Cremona, i vilken han hittade någon som kan hjälpa till med sin matlagning och shopping, förutom att han är sin resepartner och rådgivare i affärer. Cremona hävdar att spendera mer än $ 1000 eller mer varje vecka på sin mat, speciellt på Whole Foods och lägger åtminstone 6 timmar på att förbereda måltider för mästare bodybuilder.

Heath äter vanligtvis ungefär sex kilo proteintätt kött varje dag. Dessa inkluderar gillar filet mignon, lax, tilapia och kalkon mest. Han tar upp upp till 75 gram kolhydrater, antingen som vitt eller brunt ris, korn, havregryn och olika typer av potatis, inklusive sötpotatis. Vissa morgnar kan det hända att han tar upp till 16 uns äggröra. Idrottaren försöker också dricka två liter vatten om dagen.

Någon som känner till lite träningsvetenskap kanske undrar, ”och hur överensstämmer hans kropp med olika kolhydrater, proteiner och fetter?” Tja, enligt Phil, är hans största ledtråd i matsmältningen, eftersom han ibland rensar. Dessutom, medan kroppsbyggaren gör de flesta av sina träningspass ensam, har han en tränare, Hany Rambod, baserad i Kalifornien. De två träffas minst en gång varje månad. Däremellan skickar Phil bilder till Hany och får kostråd i gengäld.

Phil Heath Steroid Admittance

Hur galen är det att en kroppsbyggare som hävdar att Natty hade medgett att ha tagit steroider när han inte trodde att han filmades? Det är Phil Heath för dig.

LÄSA  Är Brad Castleberry på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

Så här gick det. En YouTuber känd som ’Profetmuskeln’ gick upp till Phil Heath och frågade honom varför han använder steroider. Efter att ha ignorerat killen allvarligt och ville få honom från ryggen, svarade Phil med att reportera, ”för.” Men hans livvakt avbröt snabbt honom och sa till honom att inte tala YouTuber.

Phil Heath Transformation

Här är ett foto av 23-åriga naturliga Phil Heath.

Hur vet du att Phil var nattig på bilden ovan, kanske du frågar?

Tja, det beror på att Phil vägde 192 kilo vid den tiden, vilket betyder att han har packat på cirka 50 kilo mager muskel. Att lägga till 50 kilo massa är ganska naturligt när någon hoppar på juicetåget.

Någon som tar steroider kommer att uppleva sina mest betydande vinster under de första cyklerna. Därför, om Phil hade använt steroider vid den tiden, skulle det finnas lite utrymme för tillväxt, verkligen inte 50 pund värt.

Här är några andra skäl som pekar på att Phil Heath är på juicen.

Phil Heath Steroid Use Indicators        

Har du sett fällor och delts på Phil heath? Dessa muskler är så enorma att de ger en 3D-effekt utan att ens honom böjer sig. Trapezoid- och deltoidmuskler innehåller ett större antal androgenreceptorer. När du tar androgena anabola steroider tenderar dessa muskelgrupper att dyka ut mer än andra.

Phil har en steroidtarm, kall det vad du vill. Det verkar som om han använder HGH och insulin. Insulin är betydligt anabola, och att använda det får kroppen att skicka mer näringsämnen till muskelcellerna.

Om du är observant ser Phil heath uppsvälld och nästan fet under lågsäsongen. Är det inte konstigt med tanke på att han har en ensiffrig procentandel av kroppsfett? De flesta steroider, särskilt Anadrol, ett bulkmedel, orsakar vattenretention, alltså det puffiga utseendet.

När han går på scenen är Phil vanligtvis torrare än Gandhis floppar. För att uppnå en sådan muskeltorrhet krävs att man använder en förening som Anavar, som också lämnar hans muskler fylligare, till skillnad från Winstrol.

SLUTSATS

Så är Phil Heath på steroider? Svaret är ett rungande ja.

Dessutom kan bodybuildingmästaren också vara i en blandning av lagliga steroider för att hjälpa honom att behålla sin ram, särskilt nu när han vill bli av med sin steroidtarm.