Är Sergi Constance på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

ANVÄNDER SERGI CONSTANCE STEROIDER?

Mellan 1990 och 2010 var bodybuilding gemenskapen besatt av storlek. De större och snyggt snygga killarna vann alltid showen och fick sponsorerna. Den eran inleddes av en av sportens GOAT, Dorian Yates. Vid sin första spricka på Olympia gick Dorian mot den estetiska Lee Haney och fick reda på att han inte kunde tävla med Lees vackra kroppsbyggnad eftersom Lee var praktiskt taget perfekt.

Dorian beslutade att om han inte kunde gå tå till tå med Lee baserat på enbart estetik, skulle han ta bort honom från tronen med ren massa. Nästa Olympia, Dorian, dök upp som en mutant. Han var något som människor aldrig sett förut; mer än 250 kilo rå muskel. Inte bara var han massiv, han skivades till benet. Lee kunde inte hålla jämna steg med den rena grymheten i Dorians kroppsbyggnad och överlämnade sin tron ​​till den brittiska kroppsbyggaren. Och därmed föddes massmonsteret.

Folk kunde inte få tillräckligt med dessa verkliga liv. Som ni kan föreställa er drev detta många kroppsbyggare att missbruka sina kroppar med anabola steroider och exogena ämnen i ett försök att pressa sina kroppar till de absoluta gränserna.

sergi konstance

Tyvärr, efter ungefär två decennier av de stora killarna som fick alla fördelarna med bodybuilding, började människor sakna de smala, estetiska fysikerna som bodybuilding bygger på.

Sedan 2011 började en ny våg av kroppsbyggare få all glans. Dessa är något av hybrider mellan magasinmodeller och kroppsbyggare, den perfekta manliga kroppen. Inledningen av denna nya era hjälptes kraftigt av utvecklingen av sociala medier till plattformar där människor kan posta sina egna bilder för världen att se.

Dessa nya kroppsbyggare är mycket mer populära än massmonster som fortfarande lurar runt scenen på Mr. Olympia, eftersom de ger en illusion att deras fysik kan uppnås naturligt.

Men kan du? Kan du få en kroppsbyggnad som en fitnessmodell utan hjälp? Gör inga misstag med det, medan fitnessmodeller är mycket mindre än massmonster, bär de fortfarande mycket muskelmassa.

En av de mest kända fitnessmodellerna där ute är Sergi Constance. Trots den vördnad som Sergis fysik skaffar sig, ifrågasätter många om han är naturlig. Så är Sergi Constance på steroider? Denna artikel syftar till att bestämma sannolikheten för att Sergi Constance är på steroider.

LÄSA  Är Kali Muscle på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

VEM ÄR SERGI CONSTANCE?

Sergi Constance är en 31-årig spansk kroppsbyggare som har lämnat en hel del käkar på golvet på grund av sin otroliga fysik. Koppla ihop det med hans exotiska snygg och 6’1”-ram kan du redan börja förstå varför människor inte kan tyckas få tillräckligt med Sergi.

Som nämnts står Sergi på 6’1 ″ och väger mellan 205 och 225 pund beroende på om han skär eller bulkar. Under tävlingar får Sergi kroppsfettnivån till så låga som 5 procent men går aldrig utöver procent kroppsfett även när han bulkar. Det betyder att han är ganska strimlad året runt, vilket är särskilt utmanande att göra som en naturlig idrottare.

För att få en uppfattning om hur otrolig inspirerande Sergi Constances fysik egentligen är, har killen totalt 9 miljoner följare från sina olika sociala mediekonton. Det är något som nuvarande Mr. Olympias bara kan drömma om.

Spanjoren citerades en gång för att säga att han utvecklade sin kroppsbyggnad genom en kombination av ett effektivt tränings- och dietprogram (som han råkar sälja) och ren hårt arbete. Sergi har också en kandidatexamen i fysisk inom idrottsvetenskap och fysisk utbildning, som bara fungerar som ytterligare ett bevis för hans passion för kroppsbyggande.

När det gäller kroppsbyggande utmärkelser, har Sergi vunnit så många bodybuilding visar att han nu är en IFBB pro. Något måste sägas om att han är i IFBB; Det är i grund och botten branschkunskap att alla som tävlar i IFBB-kretserna måste vara på steroider och andra typer av förstärkare eftersom IFBB är grädden i grödan i all bodybuilding.

Lägg till det faktum att Sergi inte tar upp några ämnen angående hans påstådda steroidanvändning, och du kan se varför många tycker att han är på såsen.

Dessutom beror de många magtäckningarna, miljontals följare och sponsringarna på en sak; hans förmåga att upprätthålla sin stellar fysik. Kort sagt, hans försörjning beror på det. Om detta inte är ett tillräckligt bra skäl att använda steroider, vet vi inte vad det är.

Men allt vi kan göra är att spekulera, men vi ska göra vårt bästa för att försöka avgöra om Sergi Constance är på steroider.

ÄR SERGI CONSTANCE PÅ STEROIDER?

Om vi ​​inte personligen kan dra blod från Sergi och ta det till en läkemedelsprovningsanläggning, finns det inget sätt att vi verkligen kan säga om Sergi juice eller inte.

LÄSA  Är Phil Heath på steroider?Vi kom på!

 

Men vad vi kan göra är att matcha Sergi mot de vanligaste tecknen på steroidanvändning. Därför, ju fler tecken han visar, desto högre är hans sannolikhet för att vara på steroider. Dessa tecken inkluderar:

  • Snabba vinster i muskelmassa

Bredvid syntetiskt tillväxthormon är anabola steroider de mest effektiva muskelväxande ämnena på planeten. Vad som kan ta många års hårt arbete för att få det naturligt kan uppnås inom några månader med anabola steroider.

I själva verket har anabola steroider varit kända för att orsaka så mycket som 30 pund i mager muskelvinster på mycket mindre än ett år. Jämförelsevis skulle det inte ta dig mindre än tre år av konsekvent hårt arbete och bantning för att göra samma mängd vinster naturligt.

Detta beror på att muskelväxande anabola steroider är konstgjorda versioner av det primära muskelbyggande hormonet i kroppen, testosteron. Tyvärr, när du kommer till början av 20-talet börjar testosteronproduktionen minska, och det är därför det är oerhört svårt att bygga muskler.

Men genom att använda anabola steroider kommer du att öka nivåerna av testosteron i ditt system och därmed sätta din kropp i ett anabola (tillväxt) tillstånd, och det är därför som steroidanvändare växer i så snabb takt.

Sergi Constance har varit oerhört diskret om sin omvandling till odjuret som han är i dag. Praktiskt taget alla som känner honom träffade honom såg ut så här, så vi kan inte säga säkert om hans vinster var mirakulösa eller om han byggde dem gradvis.

Det tidigaste fotot vi har av honom är från 2010, där han verkar vara nästan lika stor som han är idag, men inte så mager. Den enda skillnaden han har gjort mellan de nio åren har varit att tappa kroppsfettnivåerna och öka storleken på armar och axlar. Under 9 år är det oerhört små förändringar.

Dessutom ser hans fysik 2010 ut som om det kan uppnås naturligt om du har rätt genetik, och du håller dig konsekvent med din träning och din diet. Som sådant, baserat på fysiska förändringar, är det troligt att Sergi kan vara naturlig. Men vi är inte säkra på vad han gör för att få kroppsfettnivån så låg utan att få musklerna att se utarmade. Steroider som winstrol är kända för att hjälpa till med denna exakta sak. De hjälper dig att förlora fett medan du behåller din muskelmassa.

LÄSA  Är Simeon Panda på steroider?Vi upptäckte den chockerande sanningen

Så även om Sergi Constance kanske inte använder massbyggande anabola steroider, är det mycket troligt att han använder diuretika som winstrol .

  • Massiva Delts och fällor

Ett annat enkelt sätt att upptäcka en potentiell steroidanvändning är genom att kontrollera deras axelmuskelutveckling, särskilt deras trapezius (fällor) och deltoid (delts) muskler. I de flesta fall är dessa muskler vanligtvis så utvecklade hos steroidanvändare att de överträffar resten av sin kroppsbyggnad.

Detta beror på att skuldroregionen innehåller den största delen av androgenreceptorer i kroppen. Androgenreceptorer är kärnreceptorer, som i närvaro av androgena hormoner såsom testosteron stimulerar muskelproteinsyntes.

Eftersom anabola steroider ökar mängden testosteron i kroppen är axelmusklerna vanligtvis de som drabbas mest av tillväxthöjande förmågor hos detta hormon.

När det gäller skuldrautveckling har Sergi Constance en mycket imponerande uppsättning delts. Men hans fällutveckling saknas något. Med tanke på att fällor innehåller en mycket hög mängd androgenreceptorer kan man förvänta sig att han skulle ha en exceptionell utveckling i dessa muskler om han skulle ta steroider.

DOMEN

Det finns andra vanliga tecken på steroidanvändning, till exempel gynekomasti, spolad hud, akne i kroppen och avtagande hår, som Sergi inte visar. De som diskuteras i denna artikel är emellertid de som kan hjälpa dig att bestämma sannolikheten för att någon ska vara på steroider med högsta grad av noggrannhet.

Som sådan, medan Sergis fysik verkar misstänkt, visar han inte tecken på användning av anabole steroider. Kanske är bloks genetik bara så jävligt bra. Trots att han kanske inte använder anabola steroider, finns det dock en god chans att Sergi Constance använder legala steroider.

Juridiska steroider är den alternativa versionen av anabola steroider och kallas steroider eftersom de härmar de anabola effekterna av faktiska steroider. Men de orsakar inte biverkningarna som kommer med anabola steroider användning. Detta beror på att legala steroider är tillverkade av ingredienser härrörande från växter och örter. Om du vill bygga en fysik som är lika imponerande som Sergi, är legala steroider de enda säkra produkterna som kan få dig nära att skapa en sådan fysik.