Är Simeon Panda på steroider?Vi upptäckte den chockerande sanningen

ANVÄNDER SIMEON PANDA STEROIDER?

Är Simeon Panda steroid debatt till och med värt diskussion? Är det inte helt uppenbart vid första anblicken om kändisen har uppnått sin fysik naturligt? Kanske inte.

Som du kan förvänta sig påstår Simeon Panda att han är en nattlig kroppsbyggare och tillskriver sin käke-släppande omvandling till år av stabil träning. Han har till och med delat foton som visar hur hans form har förbättrats genom åren.

Hur som helst anklagas han ofta för att ha tagit steroider av individer som har svårt att tro att en fysik så imponerande som han kan vara resultatet av naturlig träning. Majoriteten av hans kritiker baserar sina argument på att jämföra hans form med den av kända kroppsbyggare som kändes för att ha tagit steroider, inklusive före detta sju-tiden Mr. Olympia, Arnold Schwarzenegger.

Dessutom hävdar kritikerna att det faktum att han tävlar i Musclemania Natural Bodybuilding-tävlingar inte frigör honom från anklagelserna, eftersom testerna lätt kan förbipasseras.

På baksidan har Simeons supportrar upprepat att bara för att Musclemania-tävlingarna kan tänkas inte nödvändigtvis betyder det att det är vad fitnessguruen gör. Dessutom har de gått ett steg längre för att kritiskt analysera olika aspekter av Simeons fysik för att bevisa att hans form inte är någonstans som Arnie under hans premiär.

simeon panda

Simeon Pandas följare upprätthåller främst den omfattande tidslinjen som kändis delas genom foton för att övertyga naysayers att man genom hårt arbete och engagemang kan uppnå vad fitnesspersonligheten har blivit genom åren.

Tillräckligt med he-say-she-say. Låt oss sätta en mössa på denna diskussion och svara en gång för alla, är Simeon Panda på steroider?

Ansvarsfriskrivning

Innan vi kan gå vidare, låt oss sätta några fakta rakt för posten.

Vi respekterar Simeon Panda och alla hans ansträngningar och har därför ingen avsikt att främja eller förtala hans namn. Denna text är endast avsedd för information. Följaktligen känner vi inte den offentliga personen på en personlig nivå och har ingen tillgång till deras medicinska rapporter. Därför kan vi inte definitivt ange om han är steroid eller inte.

Medan vi håller på med det, låt oss säga att vi inte kondenserar användningen av anabola steroider och tror att de är farliga. Med det i åtanke håller vi ingenting emot de som använder dem, oavsett anledning.

LÄSA  Halodrol: The Complete Guide to 2019

Med det ur vägen, låt oss börja lära oss mer om Simeon Pandas anmärkningsvärda kroppsbyggnad.

Vem är Simeon Panda?

Simeon Panda är en brittisk fitnessmodell, professionell kroppsbyggare och entreprenör. Han föddes den 28 maj 1986 i London, England. Simeon grundade SP Aesthetics, en butik för fitness och sportkläder med sin bror Samuel Panda. Simeon har också landat ett sponsring med den ledande kompletterande tillverkaren i Europa, MyProtein.

I hans villkor är han en av de mest betydelsefulla fitnesspersonalen i världen. Simeon tävlar i bodybuilding-tävlingar över hela världen. 2013 vann han Musclemania European Championships och fick pro status.

Simeon har tagit del av olika fitnessmagasiner, inklusive Train Mag, MuscleMag, Muscle & Performance, Fitness RX och MuscleInsider, för att nämna några. Dessutom har han också skrivit för många fitnesspublikationer och visas också i flera fitness- och bodybuilding-tävlingar som domare.

Rykten säger att du kanske ser Simeon Panda i skådespelvärlden förr än senare. Varför inte? Med den fysiken kan han lika gärna registrera sig för alla manliga superhjältroller.

SIMEON PANDA-STEROIDKRAV

När du har mer än 5,5 miljoner fans på Instagram och en kombinerad räckvidd för sociala medier från mer än 9 miljoner människor, måste du göra något rätt. Men som du kan förvänta dig är inte alla Simeons följare hans fans. Vissa är hatare.

Trots att han aldrig träffat Simeon personligen är han lite arrogant. Vissa kan kalla det cockiness eller självförtroende. Det spelar ingen roll.

Simeon Panda får betydande onlinekritik, med människor som kallar honom en lögnare, en skam för kroppsbyggande samhället och totalt sett en falsk natt. De negativa kommentarerna beror främst på att vissa individer tror att han är på väg. Sådana anklagelser baseras emellertid enbart på killen.

Här är Simeon Pandas statistik:

  • Höjd: 6 ft 1
  • Vikt: 230 pund
  • Uppskattat kroppsfett: 7%

Simeons mätningar (ungefär)

  • Vapen: 21 tum
  • Bröstkorgen: 50 tum
  • Midja: 31 tum

Ovanstående statistik är anmärkningsvärt för någon som tränar utan hjälp av anabola steroider, och de flesta som ser Simeon antar direkt att han är på steroider. Finns det något innehåll bakom dessa anklagelser, eller säger Simeon Panda sanningen?

Simeon Panda Jämförelse med Arnie

De flesta fitnesskritiker tror att Simeon är på steroider främst för att han väger detsamma som Arnie under sin premiär. För rekordet erkände Arnold Schwarzenegger att han tog steroider. Man skulle dock vara oerhört naiv att tro att Simeon har samma storlek som Arnold i sin premiär, bara för att du läser någonstans att de har liknande statistik.

LÄSA  Är Mike O'Hearn på steroider?Vi upptäckte sanningen!

Gissa vad? Statistik är inte alltid korrekt; de är ofta uppblåsta och ibland helt felaktiga.

I verkligheten är Simeon Panda inte på nära håll den muskulighetsnivå som Arnold hade när han dominerade Mr. Olympia. Simeon skulle behöva lägga till 40 kilo mager muskel för att utmana den österrikiska eken.

Schwarzenegger hade en 58-tums bröst, 8 tum större än Simeons. Då, Mr. Olympia hade också 22-tums armar, som är en tum mer än Panda. Även om en tum kan avfärdas som trivial, gör det en enorm skillnad för dina vapen, särskilt när det är ren mager muskel.

Musclemania = Svagt drogtest

Simeon Panda tävlar i Musclemania Natural Bodybuilding Federation när man gör professionell bodybuilding. Men experter tror att läkemedelsproven från denna organisation inte kan lita på för att bevisa om en konkurrent använder steroider eller inte.

Är deras testmetod ineffektiv? Du undrar. Nej, det beror på att testpolicyn kräver de fem bästa konkurrenterna att lämna in ett urinprov omedelbart efter en tävling. Detta innebär att deltagarna vet exakt när testerna kommer att ske, vilket eliminerar överraskningselementet. Med det i åtanke kan en deltagare strategisera när man ska komma från steroiderna för att klara testet.

Tvärtom, bara för att den organisation för vilken Simeon Panda tävlar har en ineffektiv policy för drogtestning inte bevisar något mot hans nattliga status.

SIMEON PANDA FÅR TIDSLINJEN

När det gäller vinster har naturliga kroppsbyggare ett mycket tydligt tidsfönster när du ser hur mycket muskler de har fått under hela sin existens.

Så snart de börjar lyfta vikter växer de.Därefter platå och upplever snigelaktiga tillväxt efter det.

På flipsiden uppvisar typiska steroidanvändare en annan tidslinje av vinster.

Som nybörjare inser de betydande vinster. Efter en tid, de platå, och sedan plötsligt, de uppnår betydande vinster när de börjar ta steroider.

Låt oss kolla in Simeon Pandas vinsttidslinje genom åren.

Du kommer att märka att kändisens fitnessmodell inte har vunnit mycket muskelmassa efter att han uppnådde sina första vinster som nybörjare. Det verkar som om han lärde sig att dieta och bli mer lurad.

Ärligt talat ser hans tidslinje för förvandling ganska naturlig ut. Men om han hade fortsatt att växa mycket större efter 2006, skulle det peka på steroidanvändning, men han har förblivit mer eller mindre samma storlek i över tio år.

LÄSA  Är Kali Muscle på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

Simeon Panda Liten midja

Har du någonsin sett en så liten midja på en kille så stor som Simeon Panda? En storlek som denna skulle vara omöjlig att uppnå om han använde anabola steroider.

Även om du inte tar HGH och insulin, som är kända för att orsaka en steroid-tarm, kommer att ta några steroider leda till en blockerad midsektion. Till och med Arnies midja var tre tum bredare än Pandas i samma höjd och kroppsfett.

Simeon Panda passerade en polygraf

Efter att ha fått konstant hat och människor som kallade honom en falsk natt, ordnade Simeon ett test för lögnedetektor så att han kunde bevisa att naysayers var fel.

Ljuddetektortestet utfördes av Don Cargill, NADACs granskare, ordförande för Storbritannien och europeiska polygrafföreningen och associerad till den amerikanska polygrafföreningen. Kort sagt, om du vill ha maximal noggrannhet på en polygraf är det din kille.

Speciellt hade testet han hade 98% noggrannhet, 3% mer exakt än standardtester.

I polygrafen ställdes han följande frågor:

  • ”Har du någonsin använt någon form av steroider i ditt liv?”
  • ”Har du någonsin använt någon form av mänsklig tillväxthormon i ditt liv?”

Simeon Panda svarade NEJ på båda frågorna. Det fanns inga tecken på bedrag och han klarat testet.

Simeon Panda är samma storlek som Natty Phil och Kai

Killar som tävlar i IFBB var enorma redan innan de började ta steroider. Dessa killar är begåvade genetiskt begåvade.

Kai var bara 17 på det fotot. Tänk om Phil och Kai inte började juicer? Något säger till mig att sociala medier ”natty experter” också skulle kalla dem bedrägerier.

SLUTSATS

Är Simeon Panda på steroider? Vi måste gå med ett nej på den. Det spelar ingen roll hur otrolig hans kropp verkar, men om det inte finns några bevis som pekar på att han är på juice kan vi inte säga något annat.

Men hur förblir han så knekt över tiden? Jag skulle gissa att han är på några legala steroider. Dessutom måste du erkänna att han också har en spektakulär kroppsbyggande genetik. Emellertid är inget av det viktigt utan korrekt genetik, hårt arbete, korrekt kost och allmän kunskap om kroppsbyggande.