Är Thomas Delauer på steroider?Vi kom på!

ANVÄNDER THOMAS DELAUER STEROIDER?

Att träna bara för att vara i anständig form är svårt nog. Men när målet är att bli knekt är den typ av arbete du behöver lägga in för mycket för att folk ska kunna bära. Du behöver inte bara skjuta dig tio gånger över än nästa kille på gymmet; du behöver nästan utveckla en OCD för din diet.

För att bli lurad har du inte råd att klippa hörn. Det betyder regelbundet att säga nej till en kall med pojkarna, eller andra ”roliga” grejer eftersom sådana saker lätt kan äventyra dina vinster. Att få knekt är därför inte för de som är hjärtligt. Detta är anledningen till att de flesta människor ger upp eller släpper sin intensitet, bara veckor in i sitt ”bli jacked” -program efter att ha insett hur mycket konsumerar det kan vara.

Det är därför ingen överraskning att alla som kan uppnå detta mål ofta ses skeptiskt. En knekt kille är alltid på steroider i massorna.

thomas delauer

Detta är inte att säga att alla rippade människor inte är på steroider, eftersom det är troligt att de är. Men det finns vissa människor där ute som bara är tåliga nog för att göra sitt mål verklighet.

Som sådan är det inte rättvist att omedelbart utse någon till kategorin ”juicehead” bara för att de är i spektakulär form. Om du inte har bevis på att de är på steroider är det bättre att ge dem fördelarna med tvivel. Vad du kan göra är dock att se hur de jämför med kända steroidanvändare.

Thomas Delauer är en av de mest omtalade individerna i dagens bodybuilding cirklar. Han anklagas regelbundet för att ha varit på såsen på grund av sin andra världsliga kroppsbyggnad. Thomas hävdar dock att han är lika ren som en visselpipa. Så är han full av BS, eller kan han faktiskt vara en nattig (naturlig)?

Den här artikeln kommer att försöka ta reda på om Thomas Delauer kan vara på steroider.

VEM ÄR THOMAS DELAUER?

För sina miljoner följare är Thomas Delauer en ”fitnessmodell” som ger dem tips om hur man kan uppnå en kropp som hans. Men Thomas är också en författare, kändisstränare och entreprenör. När han står vid 5’10 går Thomas vanligtvis runt 215 pund mager massa. Killen är säkert nöjd. Han är 31 år.

LÄSA  Är Brad Castleberry på steroider?Vi undersökte och fick reda på det

Delaueres intresse för kroppsbyggande började när han var en 12-årig pojke i Italien när han såg bilder av kroppsbyggare på magasinomslag. Som ung pojke var Thomas intresserad av att skulptera från lera, och när han såg de greklikkliknande kroppsbyggarna beslutade han att han skulle gå från att skulpturera från lera till att skulptera sin kropp, och det var så hans kroppsbyggande resa började.

Men när han nådde 20-talet fann han det svårt att fokusera på kroppsbyggande och karriär samtidigt. Han bestämde sig för att dumpa sin passion för att lyfta för sin karriär. Under den perioden ballongen hans vikt. När det slutligen träffade 300lb-märket bestämde han sig för att han skulle behöva komma tillbaka i form.

Efter flera månader kunde Thomas kasta över 100 kilo, och han bestämde sig för att inte släppa sin passion igen. Han bytte därför karriär och blev personlig tränare så att han kunde hjälpa andra människor att uppnå sina fitnessmål.

Under åren har Thomas skulpterat en kroppsbyggnad som säkert har lämnat många tungor vaggade. Han har anklagats för att använda anabola steroider till vänster, höger och mitt.

ÄR THOMAS DELAUER PÅ STEROIDER?

Mängden muskelmassa som en person kan packa naturligt varierar mellan individer.De största avgörarna för hur jacked och strimlad du kan få är ditt träningsprogram, din diet och din tillskott och genetik.

Medan Thomas Delauer fysik verkar omöjlig att uppnå, måste du bara ta en titt på hans träningspass och dietprinciper för att veta att mannen känner till hans grejer. Han är inte heller lugn när det gäller att ta hand om det i gymmet. Alla dessa faktorer har spelat en stor roll i kroppen som han har kunnat skulptera.

Ändå kan vi inte vara snabba att avfärda möjligheten till steroidanvändning, särskilt med tanke på att hans karriär beror på att han har ett konstverk för en kropp. Vi kan emellertid inte riktigt veta om han är på såsen eller inte om vi personligen drar hans blod och släpper igenom det och kör det genom ett USADA-läkemedelsprovningssats.

Som sådan är det bästa vi kan göra att uppskatta hans sannolikhet för att ha använt anabola steroider genom att se hur han mäter sig mot de vanligaste tecknen på användning av anabola steroider.

LÄSA  Är Simeon Panda på steroider?Vi upptäckte den chockerande sanningen

Anabola steroider använder Giveaways

  • Snabba vinster

 

Som du redan smärtsamt vet, att bygga mager muskelmassa tar väldigt mycket tid. Den enda gången man kan se snabba vinster naturligtvis är när de är nybörjare. Men efter de första 5-10 kilo tycks vinstnivån vara platån eftersom det är smärtsamt långsamt.

För en anabole steroidanvändare är detta emellertid sällan ett problem. Nybörjarjuicer har varit kända för att lägga till så mycket som 30 kilo muskler inom ett år eller mindre. Detta beror på att anabola steroider är syntetiska versioner av de muskelbyggande hormonerna i kroppen.

Din kropp är emellertid inte utformad för att bära enorma mängder muskler eftersom muskelvävnader kräver mycket resurser (näringsämnen) att underhålla, vilket är motsatt när det gäller överlevnad. Det är därför kroppen har ett lock på hur mycket naturligt testosteron och tillväxthormon du kan få genom ditt system. Dessutom bör halterna av dessa hormoner minska när du har gått tonåren. Det är därför det är så svårt att bygga muskler naturligt.

Anabola steroider orsakar emellertid ett tillströmning av muskelbyggande hormoner och därmed sätter kroppen i ett anabola tillstånd, vilket resulterar i snabba muskelvinster .

Som nämnts har Thomas Delauer väsentligen lyft i nästan hela sitt liv, med undantag för de få år han bestämde sig för att bedriva entreprenörskap. Som sådan är hans vinster inte på något sätt, är en framgång över en natt. Icke desto mindre måste något sägas om den snabba hastigheten i vilken han kunde tappa fett och bli knuten när han bestämde sig för att komma tillbaka i form. Det är svårt att uppnå en sådan prestation utan någon ”hjälp”.

  • Gynekomasti (Gyno)

Gynekomasti är namnet på tillståndet som kännetecknas av ökad bröstvävnadsutveckling hos män och är en av de vanligaste biverkningarna av steroidanvändning.

Vissa män har varit olyckliga att uppleva detta tillstånd under puberteten på grund av hormonell obalans. Emellertid kan kroppen uppnå en jämvikt, och tillståndet, tack och lov, blir rättat, och gynoen försvinner.

Hos steroidanvändare betyder emellertid det faktum att de lägger till exogent testosteron till kroppen att de orsakar en onaturlig hormonell obalans i kroppen. Eftersom din kropp inte har något sätt att utvisa testosteron ur systemet, vad det gör är att konvertera en del av det testosteronet i östrogen i en process som kallas aromatisering.

LÄSA  Är Phil Heath på steroider?Vi kom på!

Östrogen är ett kvinnligt hormon som ansvarar för att ge kvinnor sina feminina fysiologiska egenskaper. Trots att det är ett kvinnligt hormon, har män det också, men i så små mängder att det inte kan orsaka fysiska förändringar.

Således, när östrogennivåerna höjs på grund av anabole steroidanvändningar, kan hormonet börja manifestera dess egenskaper på den kroppen. Det är därför gyno är ett så allmänt tillstånd bland steroidanvändare.

Under alla sina år i rampljuset har Thomas aldrig visat tecken på gynekomasti. Gyno behöver inte alltid vara ”manbröst”, till och med förstorade eller svullna bröstvårtor är en indikator på gynekomasti, vilket Thomas Delauer aldrig har haft, vilket ytterligare stärker sitt påstående att han kunde vara helt naturlig.

  • Body Acne

Du kanske har lagt märke till att de flesta professionella kroppsbyggare tenderar att ha fall av akne i kroppen, och det är ingen slump.

Detta beror på att anabola steroider är ökända för att öka hastigheten för talgproduktion. Sebum är en vätska som produceras av talgkörtlarna på din hud och arbetar för att skydda huden mot bakterieinfektioner.

Likväl som för allt kan för mycket talg vara skadligt. Det beror på att det på grund av sin tjocka och vaxartade natur lätt kan täppa dina porer så att huden inte kan utsöndra avfall. Detta orsakar uppbyggnad av giftiga material under huden, vilket resulterar i akne.

Thomas har haft regelbundna anfall av akne, så det kan vara svårt att avgöra om de orsakades av steroidanvändning eller av naturliga orsaker.

DOMEN

Att få knekt är en sak, att upprätthålla det året runt, särskilt som en naturlig, är en annan. Thomas Delauer är vanligtvis över 200 kilo rå muskel med ungefär 8 procent kroppsfett dag ut dag ut.

Även om vi inte kan säga för det faktum att han juice, eftersom han inte visar de typiska tecknen på anabola steroider, tror vi fortfarande att han måste vara på något. Vår gissning är lagliga steroider.

Juridiska steroider blir alltmer populära på grund av deras säkra natur, och har varit kända för att orsaka så mycket som 8 kilo mager muskelvinst under den första användningsmånaden. Thomas Delauer kanske inte är på anabola steroider, men chansen är stor att han är på legala steroider.